30 juni 2019
17:00

Mangskogs SK

Referat: Töcksfors IF 2 - Mangskogs SK

Det blev en fantastisk skön seger mot Mangskog idag på Hagavallen. En svårspelad match på förhand det visste vi, Mangskog har många duktiga spelare i sitt lag. Sen var det inte alldeles lätt med blåsten heller, men tycker vi har ganska god kontroll i första. Och efter ca 15 min så får vi frispark en bra bit från mål, men med precision och lite hjälp av blåsten slår Oliver L bollen direkt i mål. Vi skapar lite smålägen fortsatt under första halvlek, det gör även Mangskog men vi fredar oss och vi går till halvtidsvila med 1-0 ledning.

I andra halvlek är det vår tur att ha motvind och sol i ögonen, vi skulle försöka och få igång spelet, men bortalaget trycker på med hjälp av blåsten. Och så efter en kvart släpper vi till en frispark som hittar sig fram till en omarkerad bortaspelare som stöter in kvitteringen, tungt men inte helt orättvis får man väl säga. Men vi är inte ofarliga när vi sticker upp i andra, Mattis har ett bra läge efter ett snyggt anfall men bollen går över, o Putte träffar stolpen.
Men alla 3 poäng skulle stanna på Hagavallen även denna kväll. Når matchuret står på 86 min så får Oliver B en lång svepande boll som han får med sig fint och driver in straffområdet och smeker upp bollen i krysset. Lite nervöst var efter detta men vi fredar oss och matchen slutar 2-1

Kanske inte den mest välspelade matchen men fantastisk härlig seger, får även passa på o gratta Oliver B till första målet i seniorsammanhang. Och sen är det jättekul att så många tar sig turen och titta på oss, kanske därför det är idel hemmavinster under våren. Nu väntar Åmotfors borta i våromgångens sista match och vinst där så har vi ett härligt slagläge inför hösten.